تایسیز پرواز پارسیان

021-49193000


ویزا اکراین


تاریخ انتشار :24 اردیبهشت 1397

کشور اکراین برای سایر مردم دنیا 3 نوع ویزا دارد :

1. ویزا ترانزیتی ، تیپ B (مدت زمان مجاز اقامت 5 روز)

2. ویزا کوتاه مدت ، تیپ C ( مدت زمان اقامت 1 تا 90 روز )

3. ویزا بلند مدت ، تیپ A ( این نوع ویزا برای کسانی صادر می شود که قصد ارائه مدارک جهت سکوکنت در کشور اکراین را بیش از 90 روز داشته باشند . )

مدت زمان ویزا بستگی به مدرکی جهت مدت زمان اقامت در کشور اکراین را دارد .

در صورت عدم صدور ویزا ، دلیل آن از طرف سفارت اکراین به صورت کتبی اعلام خواهد شد .

افرادی که ویزا ریجکت شده است می توانند با بر طرف کردن مشکل خود و با در دست داشتن مدارک لازم که ناقصی را تکمیل کرده باشند به سفارت کشور اکراین مراجعه کرده و در خواست تجدید نظر بدهند .



جهت در یافت ویزا کشور اکراین ، به صورت شخصی یا نماینده قانونی با داشتن مدارک زیر اقدام نمایند :

1. تکمیل فرم درخواست ویزا

2. گذرنامه معتبر با 7 ماه اعتبار

3. 2 قطعه عکس 3*4 زمینه سفید ، رنگی ، جدید ( حداقل برای 3 ماه گذشته)

4. فیش واریزی سفارت

5. همراه بودن والدین افراد زیر 18 سال یا اجازه والدین برای افراد زیر 18 سال

6. داشتن برگه بیمه نامه معتبر

7. مدرکی که نشان دهنده این باشد قصد ماندن در کشور اکراین را ندارند برای هر کدام از انواع ویزا ها اکراین مدارک خاص خود را می خواهد که به شرح زیر اشاره می نماییم


ویزا ترانزیتی اکراین

مدرکی که نشان دهنده ترانزیتی بودن سفر باشد مانند:بلیت ، برگه هتل و روادید کشور ثالث

مدرکی که نشان دهنده حمل و نقل ترانزیتی و جابه جایی زمینی می باشد .

مجوز حمل و نقل بین المللی دارای مجوز از ارگان های زیر صلاح  دولتی .


ویزا کوتاه مدت

*دعوت نامه رسمی از شخص میزبان ، که از طرف یکی از نهاد های کشوری و یا یکی از شعب ادارات دولتی مهاجرتی کشور اکراین صادر شده باشد.

*دعوت نامه از طرف وزرتخانه ، اداره های دولتی ، شرکت های و سازمان های دولتی  و سایر نهاد های مرکز و اجرایی دولتی

*قرارداد نامه ی حمل و نقل محمولات و جابجایی مسافران  از طریق زمینی و همچنین مجوز انجام حمل و نقل بین المللی؛

*مدرکی دال بر این که با یک شهروند اکراینی در خارج از کشور اکراین ازدواج کرده و دارای نسبت خانوادگی با یک اکراینی باشد

*مدرکی که نشان دهنده سفر توریستی طبق قانون اساسی اکراین در خصوص توریسم باشد .

*مدرکی که نشان دهد فرد متقاضی در اقتصاد کشور اکراین حداقل 50 هزار دلار آمریکا سرمایه گذاری خواهد کرد .

*تاییدیه صادره شده از طرف کمیسیون امور کمک های بشر دوستانه ی کابینه ی وزیران اوکراین مبنی بر ورود شخص فاقد تابعیت کشور  اوکراین برای  انجام کمک های بشر دوستانه یا امور خیریه.

*دعوت نامه سازمان دینی مذهبی، ضمن موافقت  نهاد دولتی ای، که ثبت رسمی سازمان دینی مذکور را انجام داده است، برای اقامت کوتاه مدت با هدف انجام اعتقادات مذهبی، اجرای مناسک دینی یا سایر امور شرعی در کشور اکراین .

*تقاضانامه ی رئیس موسسات اطلاع رسانی جمعی خارجی(خبرگزاری ها) در خصوص صدور روادید برای گزارشگران یا نمایندگان موسسات اطلاع رسانی جمعی، که با هدف انجام وظایف اداری خود برای مدت کوتاهی به اوکراین سفر می نمایند؛

* تقاضانامه ی نهاد های اجرایی دولتی کشور های خارجی یا سازمان های بین المللی.

لازم به ذکر است مردم  کشور های استرالیا، جمهوری آلبانی، جمهوری گواتمالا، مالزی، مکزیک، نیوزلند، جمهوری پاناما، جمهوری سنگاپور و جمهوری ترکیه برای دریافت روادید کوتاه مدت کشور اکراین نیازی به ارائه دعوتنامه جهت اخذ روادید کشور اکراین را ندارند.


ویزا بلند مدت :

*کپی از برگه تاییده اجازه کار برای شخص فاقد تابعیت از طرف اداره دولتی کار از سوی کشور اکراین و یا از طرف اداره های کار استانی یا اداره کار شهر های کی یف و سواستوپول صادر گردیده باشد .

* کپی رای صادره در خصوص اعطای اجازه مهاجرت، صادره از سوی نهاد کشوری یا شعبات اداره دولتی مهاجرت کشور اکراین .

*اجازه نامه برای اعضای خانواده فردی که به عنوان پناهنده در کشور اکراین می باشند از طرف وزارت امور خارجه اکراین صادر گردیده باشد .

* اصل دعوت نامه تحصیلی  ( از تاریخ 15 نوامبر الی 15 آگوست) تقاضانامه ی وزارت آموزش و علوم، ورزش و جوانان در خصوص انجام همکاری لازم در صدور روادید صادر گردیده باشد .

و سایر مدارکی که نشان دهنده این باشد از طرف یک ارگان دولتی دعوت نامه یا تقاضانامه صادر گردیده باشد .


صدور ویزا از طرف کنسولگری حدود 15 روز کاری زمان می برد که امکان دارد برای بررسی های لازم تا 45 روز زمان ببرد .


جهت اخذ روادید کشور اکراین با کارشناسان تایسیز پرواز تماس حاصل فرمایید